vineri, 12 noiembrie 2010

Cum sa castigi la pariuri?

Se poate castiga la pariuri? Cum sa castigi la pariuri? O singura intrebare sub diverse forme pusa din ce in ce mai des pe google. Evident explozia de astfel de interogari pe google este legate si de oferta si publicitatea din ce in ce mai agresiva a site-urilor de pariuri online. Si ca sa si raspund la intrebare, probabil se poate castiga. Daca ai un doctorat in statistica si probabilitati. Altfel, daca speri ca vrei trai din asa ceva renunta, sunt bani aruncati pe fereastra.

Fenomenul pariurilor online urmeaza tendinta ultimilor 20 de ani de a exploata situatia precara si nivelul de trai scazut a romanilor. La inceput a fost Caritas-ul. Dupa, au fost jocurile televizate de tip bingo, care acum odata cu criza au prins din nou. Si mai tarziu in timp, au fost fondurile de investii. Pariurile online mi se pare ca urmeaza firesc aceasta tendinta, aceea de a exploata speranta romanilor in obtinerea unui venit relativ usor la indemana oricui.

De ce au prins site-urile de pariuri online asa de bine? Piata din vest era suprasaturata. Casele de pariuri au gasit la noi un teren propice si o piata care nu era exploatata la maxim. Daca nu stiati, cel putin in mediul urban, Romania sta mult mai bine in ceea ce priveste oferta de conectivitate la Internet decat multe tari din vest, oferta privita din perspectiva raportului pret / viteza. In plus, data fiind si criza, conditiile au fost ideale pentru toate site-urile de pariuri online spre a se impune si la noi.

Nu o mai lungesc. Si daca vreti sa si raspund la intrebarea din titlu, mai bine v-ati cauta un job stabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu