joi, 8 decembrie 2011

Cel mai ieftin bridge super zoom


O camera foto compacta entry level are preturi incepand de la 200, 300 de lei. Trebuie sa recunoastem insa ca la acesti bani nu trebuie sa ne asteptam la performante foarte mari sau sa avem pretentii. Cel mai ieftin bridgeDaca ne dorim un compact bun, trebuie sa plusam un pic spre 500, 600 de lei. Iar daca ne dorim un bridge cu zoom mare, preturile se invart intre 1000 si 1500 de lei.

Ce mi-a sarit acum in ochi, e un bridge la un super pret, 600 de lei, zoom optic 15x. E vorba de General Electric X-500. Nu e cel mai mare zoom din lumea bridge-urilor, dar e unul semnificativ dat fiind si pretul. Practic e vorba de un super zoom la pretul unui compact. Carcotasilor care nu au incredre in marca General Electric tin sa le aduc aminte de motoarele de avion produse de acestia.

Ce da valoare acestui aparat, pe langa zoom-ul 15x este si posibilitatea controlorii manuale a diafragmei si a timpului de expunere, moduri de fotografiere specifice DSLR-urilor si bridge-urilor mult mai scumpe. Demn de luat in seamna este si vizorul electronic, care poate fi folosit la compunerea fotografiilor intr-un mod mai profesionist decat clasicul display LCD. Si ca sa nu uit, cei 16 Megapixeli ai senzorului sau ar trebui sa multumeasca pe toata lumea.

Il gasiti la acest pret la F64 care va ofera evident si transport gratuit la achizitionarea lui.

Un comentariu:

 1. Ma rog curios e ca GE a ajuns de la 200, 300 lei, la 600 lei fara cativa banuti...la fel ca Benq GH600 care are pretul mai piperat cu 98 de banuti. Ce mi se pare mie fascinant la Benq, e ca dispune de:
  -21X zoom optic
  - 5X zoom digital
  -rezolutia imaginii: 4608 X 3456
  Ar mai fi multe de spus care ar scoate in evidenta "inteligenta" acestui bridge, dar tot ce are bun, pentru unii se duce pe brand("frate e Benq, nu e bun de nimic").Stiti baieti? E criza...NU platesc brand-ul. Platesc produsul.

  RăspundețiȘtergere